Reiseregning Statens Satser 2019 Skjema

Her kan du laste ned en enkel mal for reiseregning som kan fylles ut uetter ditt behov. Gratismalen for reiseregning inneholder en arkfane med statens satser for 2017.

Proresult Proresult
Proresult Proresult

Diettgodtgjørelsen for overnattingsreiser på over 12 timer økes til 780 kroner og.

Reiseregning statens satser 2019 skjema. De skattefrie satsene for dekning av kost på reise uten overnatting reduseres betydelig i 2019. I statens personalhåndbok finner du. Statens særavtaler er under forhandling og tabellen blir oppdatert med satsene for 2020 når forhandlingene er avsluttet.

Her finner du satsene du trenger til din reiseregning som diettsatser bilgodtgjørelse og måltidstrekk. Malen er laget i regneark og er tilgjengelig både i open office og excel format. Reiseavtale innenlands særavtale for dekning av utgifter til reise og kost innenlands reiseavtale utenlands særavtale om dekning av utgifter til reise og kost utenfor norge på arbeidsgiverportalen finner du.

Vedlagt ligger reiseregningskjema for eksterne som har oppdrag for ks konsernet. 040119 skrevet av knut høylie regnskap norge del her er endringene i statens reiseregulativ. Se skatteetatens hjemmesider for disse satsene.

Når den ansatte får godtgjort hele eller deler av reiseutgiftene etter standardiserte satser for eksempel diett eller kilometergodtgjørelse må dette dokumenteres med en reiseregning. Fyll ut alle felt med personopplysninger samt feltet som angir hva reisen gjelder. Statens satser for 2019.

Skatteetaten opererer også med pensjonatsats og brakkesats. Statens satser for reiser innenlands. Statens sats for kjøregodtgjørelse som du finner i statens reiseregulativ er 403 kroner per kilometer.

Dette er ikke satser som fremgår av særavtale for reiser innenlands for statens regning. Her er det gjort noen mindre endringer blant annet økes satsen for bilgodtgjørelse med 13 øre til 403 kroner pr. Utgifter til kost særavtalens 9 reiser uten overnatting.

Du finner satsene før 1. Kvitteringer som kreves direkte refundert legges ved reiseregningen. Både statens reiseregulativ og trekkfrie satser er endret med virkning fra 1.

Informasjon om reiser innenlands. For reise over 12 timer med overnatting dekkes kost med kr. Ved reise med bil eller taxi må nøyaktig fratil strekning oppgis.

Sats for udokumenterte utgifter til kost ved reise endres til. Satsene for skattefrie tillegg for passasjér bruk av tilhenger osv og skattefrie satser for andre transportmidler enn bil følger særavtalen. Nedenfor finner du mer utfyllende informasjon om statens satser og hvilke satser som er trekkfrie og dermed også skattefrie.

Infotjenester har også fått tilgang til de nye satsene i statens særavtaler som skal gjelde for 2019. Bilgodtgjørelse endres til 403 pr. Last ned mal til reiseregning her.

Informasjon om reiser. Derimot er statens satser økt noe. Måltidstrekk av utgifter til kost.

Inntil videre legges derfor satsen for 2019 til grunn. Her er de nye satsene.

Skattefrie Satser For 2020 Statens Reiseregulativ Flex
Skattefrie Satser For 2020 Statens Reiseregulativ Flex

2
2

Gratis Mal For Reiseregning Jithomassen
Gratis Mal For Reiseregning Jithomassen

Lonnstrinn Staten 2020 Lonn For Ansatte I Staten 2020 01 31
Lonnstrinn Staten 2020 Lonn For Ansatte I Staten 2020 01 31

Diett Med Overnatting Utland 2018
Diett Med Overnatting Utland 2018

Informasjon Og Skjema Finnoy
Informasjon Og Skjema Finnoy

Reiseregning Wiki Innsida Ntnu No
Reiseregning Wiki Innsida Ntnu No

Reiseregning Wiki Innsida Ntnu No
Reiseregning Wiki Innsida Ntnu No

2
2